Slxkldk 38 haftayım nst de sancı çıktı yatış önerildi fakat reddettim hiç bir şeyim yok çünkü. Altdan muayene yapıldı açılma da yok( bu arada vajinal muayene aşırı kötüydü) Var mı böyle olan. Bir de bebeğim normalde çok hareketli nst ye bağlanınca hiç hareket etmiyor böyle olan var mı
Nejla1069 Slxkldk ay neden kötü alttan muayene nasıl oluyor ya valla bundan çok korkmaya başladım herkes aynısını söylüyor
ku4iremmmm- Slxkldk aynı haftadayız benim bebeğime de normal de aşırı hareketli nst de hareket etmiyor bende hareket edene kadar nst ye giriyorum maalesef doktora sordum uyuyo olabilir nstye girmeden hemen önce çikolata ve meyve suyu iç demişti
cocuklarimcanim Slxkldk benim bebede nst ne zaman girsem hareket etmiyor karnımı iyice doyuruyorum çikolata meyve suyu içiyorum birde turlayip öyle giriyorum yok yine hareket ettiremiyorum canı istemiyor herhalde bende bugün muayene oldum sancım var diye baktı da Dr açıklık yok dedi ama sancımdsn mi hissetmedim öyle acı vs bebek iyice kanala inmiş duvara dayanmış bekliyor dedi
Slxkldk Nejla1069 korkutmak istemem benim çok canım yandı. Gözlerimden yaş geldi çok korkuyorum illaki tekrarı olucak. Açılmam hiç yokmuş belki o yüzden zor geldi bilmiyorum
Lamiya_Deniz Nejla1069 ben gitmişdim 38 haftamda, o kadar kötü değil vAllah, kendini sıkmazsan normal geçiyor
Haticezk Nejla1069 korkma canım tek elle bakıyorlar eline jel sıkıp öyle bakıyor zaten hiçbir acısı yok ağrısı yok kendini serbest bırakırsan anlamazsın bile böyle korkutmayın kendinizi ❤️
Slxkldk ku4iremmmm- yine de hareket etmeyince etmiyor ☺️ alttan muayenede kişiye göre değişiyor olabilir benim canım yandı bayağı
Lajanam Gözünüzü asla korkutmak istemem, tamamen kendini kasmayla alakalı bişey bence biraz da muayeneyi yapan kişiyle anlık olacak bitecek diye kendinizle konuşun korkmayın her şey bebişlerimiz için 🌻
cocuklarimcanim Slxkldk iki kez baktı hatta birde akıntım mi var su mu geliyor diye birde sıvı örneği aldı ekstra ama üç kezde hiç bir şey hissetmedim desem yeridir bebenin verdiği baskı ağrınin yanında iğne batığı kalir
2309 Slxkldk 35 de sancı çıktı bende bir gün yattim ve aynen alttan muayene çok korkunçmus bu böyle ise nasıl doğum yapacam dedim hatta
cocuklarimcanim Slxkldk olabilir benim acı eşiğim düşüktür üstelik Dr tavrına gorede değişiyor sanırım şuan 38inci hafta içine girdik bakalım artık son haftalarda bekliyoruz 11 Hazirana günümüzü aldık hayırlısı ile