1prensesimm 32 haftalık hamileyim arkadaşlar karnımin alt tarafı çok ağrıyor, bel kemiğimede tek bir noktaya çivi batıyor sanki yalancı sancı dedikleri bu mu acaba ??
Mutluemos 1prensesimm benim bir an çok kuvvetli ağrılar giriyor ve birkaç dakikalığına olsa karnım çok sert oluyor
1prensesimm Mutluemos evet benimde karnimda ağrı olunca sert oluyor ağrı geçince diniyor az önce aşağı doğru sert bişey gidiyordu ben çok korktum açıkçası randevuma daha 6 gün var
Mutluemos 1prensesimm yaaaa poposunu yerim onun ☺️🌸 demek ki sizin de yalancı sancılarınız başlamış Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah vaktinde kucağınıza alırsınız
Mutluemos 1prensesimm doğum günü ne zaman birde doğum olarak karar verdiniz mi inşaAllah vatana millete hayırlı Salih evlat olur Rabbim analı babalı büyütsün acısıyla imtihan etmesin
1prensesimm Mutluemos amin inşallah daha doktora gitmedim canım baş aşağı mi döndü makat geliş mi bellli değil sağlıklı bı şekilde normal doğum düşünüyorum inşallah normal olur 😘🤗
Mutluemos 1prensesimm benim çok şükür geçen hafta döndü inşaAllah normal doğum olur açıkçası sezeryandan korkuyorum ama bebeğim söz konusu olduğunda herseye razı olmaya da hazırım inşaAllah
1prensesimm Mutluemos tabiki orası öyle bende de sonda korkusu var çok saçma ama maalesef gerçek 😂😂sadece sağlıklı dogsunlar gerisi boş 🥰😍🤗
Mutluemos 1prensesimm benim de 🥲 çalışırken iş kazası geçirip yoğun bakıma alindim bilincim yerinde olana kadar sonda takdirmadim bilincimi kaybettiğim de 1 hafta boyunca kendimde değilmişim uyandığım da sonda varmış diye ağlamışım hemşire abla niye bunu yaptın diye ablam annem ağlarken kahkaha atmışlar 😂😂
1prensesimm Mutluemos senin haberin olmadan takmışlar sezeryan giderken uyusturmadan takıyorlar bazıları çok acıyor diyo bazıları da anlık acımıyor diyo 😂benim oyum normal doğuma 😂😂😂
Mutluemos 1prensesimm bilincim kapanınca mecbur takmışlar hemşire seslenmiş hastanın ailesine haber verin ağlıyor ama üzülmesinler hemşire de ananons geçmiş neden ağlıyor diye demiş ki sonda takıldığını görmüş niye taktınız diye annem ablam ağlarken kahkaha atmışlar kardeşim halen aynı hastanede çalışıyor hastalara sonda takılmadan önce beni anlatiyorlarmis rezil olduk 😂 o yüzden normal doğum istedim bari birkez daha dillere düşmeyelim 😂
1prensesimm Mutluemos süper anı gerçekten 😂aglamakta haklısınız acaba çıkarırken nasil acıdı kim bilir 🙈🙈😂