• Gebelik
  • 6+1 günlük olanlar ve kalp atışını duyamayanlar

Elif380 bambaşka bi duygu canım bide bana devlette kalp zayıfla olsa atiyo dedi özele gttm atmiyo dio bende sabirsizliklktan çok kaygı endise var korku var ya cuma gunu dananin kuyrugu kopacak artik 😊😊😊😊😊
    Rabja inşallah gittiğimde bende duyarım da o duyguyu bende tadarım ☺️
      Bana 7+4 de dinletmeye çalıştılar ses çok kesik geldi sonraki muayenemde hiç dinletmediler 12 hafta olduk daha duymadım haftaya randevum var o zaman dicem ben demeden dinletmicek herhalde 😄 önemli olan orda atan bir kalp görünmesi aslında
      5+1 de vajinal ultrasonla kese göründü. 6.haftada karnımdan kese göründü ama bebek yoktu. 7+1 de bebeği ve kalp atışını gördük☺️
      Rabja benim şuan 8+5 bugün gittim doktora ama gelişmemiş dedi kalp atışını da duymadık ne olcak içim içimi yiyo
        Mnksrce bekle canim umidini kesme sakin allahin dedigi olacak yasiyacaksak bazi seyleri yasiycaz Napalim 😔ama umidimizide kesmeyelm bakalm neler getircek hayat bize
          Rabja öyle tabi ama insan kötü oluyo bide ilk gebelik rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallah
          Elif380 ben de 6+6yim hâlâ duymadık canım kalp atışını. Son adet tarihime göre geriden geliyormuş bebek ondan muhtemelen. Belki sende de öyle bir durum olabilir.Endise etmemeye çalış. Ben de düşünüyorum sürekli ama stres iyi gelmez bebislere
          9 ay sonra
          Elif380 merhaba sonradan kalp atışı duydunuz mu acaba benimde 6+1 Ken 3 gün önce duyulmadı doktor haftaya tekrar bakarız olmadı müdahale ederiz duyulması lazım 6+1 Ken dedi ondan soruyorum sizin nasıl oldu