Tgb35 Kizlar 11 haftalık hamileyim folik asit kullanmadım , kullanmayıp zarar gören var mı içim hiç rahat değil ilerde bı sorun cikar mi bebekte 😔
Gln0110 Tgb35 ben de hiç kullanmadım ama folik asit bakımından zengin olan doğal yiyecekler var illa sentetik eczane ürünü almamıza gerek yok ki boşuna vicdan yapmayın. Onları araştırıp yiyebilirsiniz :) şu an 35.haftadayız bi sıkıntımız yok çok şükür
Tugraseda Tgb35 doktorunuzun bilgisi dahilindeyse sanmıyorum bişe olcağnı. Ama doktor verdide siz kullanmadıysanız orasını bilemem zira doktora benim testim pozitif cıktı diye gider gitmek ilk iş folik asit desteği veriyo, hatta gebelik istiyorum diyenede erkenden başlıyo, önemli bişe bu
Aysegulgnc casper12 ilk 12 hafta düzenli kullanması gerekiyor şu saatten sonra oluşan zararı düzeltebilir mi
Tgb35 Gamze_cnky bilerek değil doktor folik asit vermedi vitamin verdi hepsi içinde olanlardan o ilacı bı türlü yutamadım o yüzden
casper12 Aysegulgnc dedıgınz gibi ılk 12 hafta sonra ztn birakılıyor başka vitamıne gelçiliyor demekki süresi var ve ozamanda kullanılması gerekıuor
Tgb35 Gln0110 oh ne güzel çok sevindim sizin için bende beslenmeme çok dikkat ediyorum.insallah bı sorun çıkmaz 🙏☺️
Gln0110 Tgb35 içiniz rahat olsun :) ocean mummy kullandım başlarda 2 ay, 1 kutu da son ayıma saklamıştım 1 haftaya o da biter. Kalsiyum hariç hepsi var içinde, kalsiyumu da dışardan yoğurt, tahin pekmezden falan alıyorum
Gamze_cnky Tgb35 keske zorlasaydın kendini , ama iyi düşün iyi olsun. Bana da kan ilacı verdi ben de onu içmiyorum , midemi bulandırıyor. 😏
Tgb35 Gln0110 o ilacı vermişti banada yutamıyorum bir türlü inşallah sıkıntı çıkmaz güzel bı ilaç bütün vitaminler içinde ☺️
birnilmeselesi Gamze_cnky kan ilacının bütün muadillerini denedim maalesef bende de yapıyor bulantı kusma baş dönmesi vs daha birsürü şey… Ama kan değerlerim yerde diye gün aşırı içmeye çalışıyorum vişne suyuna karıştırılan toz şeklini verdi en son o bi tık daha iyi ben içmedim iki ay çok düşmüştü doktora söyleyin sizin de düşmez inşallah
Gamze_cnky birnilmeselesi bana eczacı bulantı yaparsa tok karna iç dedi ama korkuyorum 😞 ben zaten prilam ile kesiyorum bulantıyı. Acaba gece 2 ye alarm kurup içip yatsam yine de bulandırır mı
birnilmeselesi Gamze_cnky gece denemiştim bende bende bulandırdı ama deneyin belki size bişey yapmaz gerçekten önemli kan ilacı 🙈
Gamze_cnky birnilmeselesi aslında benim kan değerim düşük değil ama bebek kandan beslendiği için , kanımız azalıyormuş 😞 içicem gece bakalım 😀