223mom Hanımlar ikili taramada sadece kan mı alınıyor ne oluyor :) birde sonrasında neler yapılıyor süreç nasıl devam ediyor :)
Tugraninannesi 223mom sadece kan alınıyor kan sonucuna göre doktor yorumluyor daha sonra da 3lü tarama oluyor kaçıncı haftada 2li tarama yaotırdınız
Twobabysmom 223mom Kan verdim ense kalınlığı burun kemiğine felan bakıldı kalbinin odacıklarına baktı 25 dk kadar inceledi görmesi gereken heryere baktı asistanına eksik birşey kaldımı dedi kalmadı diyince bıraktı (Devlette yaptırdım)
Kubrakarahan 12+1 4 tüp kan 1 idrar verdim 20 dk civarı da vajinal ultrason ile bebeği izledik ense kalınlığı ve burun kemiğine baktık sakın aç gitmeyin kızçeler
223mom Kubrakarahan kanı tok mu vermek gerekiyormuş canım birde herkes vajinal ultrasonla mı bakılıyor acaba
minikmucizeemaak Kubrakarahan Canım bende perşembe Allah’ın izniyle 12+2 de gideceğim. Özelde mi yaptırdın ücret neydi sizin? Bana 370 tl dediler 2 li tarama için ama ekstra ultrason veya kana ayrı mı ücret alıyorlar acaba
Tugraninannesi 223mom ilk gebeliğimde hatırlamıyorum üstünden 5 sene geçti de şu an 2.ye hamileyim 8 haftalığız daha 11. Ci haftamda kontrolüm olacak belki o zaman yapar diye düşünüyorum
mervesert0611 223mom benim normal ultrason ile bakıldı. Tok gitmemi istedi doktorum kan sekerin yerinde olsun bebeğin hareketlerini görelim dedi öyle de oldu
2_erkekannesi_ 223mom ben ilk hamileligimde vajinal ultrasondan bakilmadi acikcasi ilk defa duydum bu ikinci hamileligim kanda bakiyorlar birde normal ultrasonda
223mom 2_erkekannesi_ vajinal ultrason işlerine geliyo doktorların birazda bazıları sürekli öyle bakıyor
Kubrakarahan minikmucizeemaak benim eşim bankada çalışıyor ne kadar ödedik bilmiyoruz özel hastane de yaptırdık ama dediğim gibi fiyat bilmiyorum arkadaşım yakın zamanda başka bi özelde yaptırdı ondan iki tüp kan almışlar sadece birde ultrason 250 tl imiş