GulserenKY babyasyanil hastanenin bilgisi ile ilgili bir bilgim yok ama kaçıncı haftada olursanız olun Devlet hastanesine gidebilirsiniz
babyasyanil GulserenKY bir yerde okumuştum 30. Haftadan sonra doğum yaptırmıyorlar diye çok saçma gelmişti bana devlet sonuçta vergi veriyoruz o kadar. Sorayım dedim
babyasyanil Rabiagulcin temizlik ve ilgi açısından nasıl bi hastane? Yeni taşındım avrupa yakasına pek bilgim yok😔❤️
GulserenKY babyasyanil Yok canım Bütün kontrollerini özelde yaptırıp doğumda devlete gidenler var öyle şey olur mu devlet hastanesi Sonuçta vatandaşına bakmak zorunda
Kubare134 babyasyanil beylikdüzünde oturuyorum medi life da gidiyorum Beylikdüzü devlet hastanesine de devlet hastanesi sabriye hanımı tavsiye etmiyorum çok tahammülsüz😂 ama hastane temiz
babyasyanil Kubare134 medilife da kime gidiyorsunuz peki? Ben reyap takipliyim ama 1 senede 3 kez zam yaptılar güvenim sarsıldı😅 devlet harici farklı özel hastane arayışımda var aynı zamanda
Anonim3447 babyasyanil özel hastane olarak da Beylikdüzü Medicana da Soner bey var oraya da gidiyorum ama biraz pahalı oraya çok nadir gidiyorum
saitkereminannesi02 babyasyanil Medihaus Tıp merkezi Kamer Tezer özer var öneririm 1 ay sonra aynı doktora 2. Sezaryenim olacak
Anonim3447 babyasyanil tabiki özel kadar ilgili değiller ama ben çoğu devlet hastanesine göre çok iyi buluyorum aynı zamanda gebelik okuluna da gidiyorum ordan gel daha çok memnunum 31+5 haftalık hamileyim bu arada
YaseminBatrk Anonim3447 cam sakuru da mı gebelik okuluna gidiyorsunuz. Oraya gitmenin ne faydası var acaba ekstra özel ilgi özel oda falan mı oluyor ebeleri tanıtiyorlar mi mesela.
Anonim3447 YaseminBatrk hayır Beylikdüzü devlet hastanesinde gidiyorum nefes dersleri plates gebelikte beslenme psikoloji doğum belirtileri ve doğum sonrası lohusalık ve emzirme gibi dersleri var doğumda nasıl nefes alacağımızı öğretiyorlar
badekusunannesi Beylikdüzü kolan hastanesini öneririm orada Arzu hanım var çok iyi bir doktor hastanede gayet temizdi ebeler ve hemşirelerde iyiydi ilk doğumumu orada yapmıştım .Tavsiye ederim ☺️
Semaa34 babyasyanil bende Esenyurttayım ve dediğiniz gibi Necmi kadıoğluna düşmek istemiyorum başından beri de Çam sakuraya gidiyorum bence bi an önce kadın doğumdan randevu alıp görünün geri çevirmezler ben çok memnunum
Semaa34 Çam sakuranın gebe okuluna da gidiyorum gayet faydalı gidiyor pilates eğitimi nefes egzersizleri her türlü şeyleri konuşuyoruz güzel bi ortam oluyor
YaseminBatrk Semaa34 doğum için özel ekstra bir güzelliği oluyor mu hani ozel oda ebeleri tanımak özel ilgi falan
Anonim3447 babyasyanil Beylikdüzü devlet hastanesinde kadın doğum polikliniğine giderken hemen afiş var içeri girin orda anında kayıt yaparsınız bende hiç vakit kaybetmeyin her çarşamba da okulda plates dersi var diğer derslere zoom üzerinden katılıyoruz ama Çarşamba ben platese gidiyorum hocayla yapınca daha etkili oluyor
Anonim3447 babyasyanil bende Güzelyurt metrobüsüne yakın oturuyorum Beylikdüzü devlet hastanesi hem anne dostu bir hastane hemde baya ilgililer
babyasyanil Anonim3447 ben esenyurt üni orda oturuyorum ama cokta uzak değil gider gelirim teşekkür ederim bilgiler için❤️ evet hastane yeni ve temiz diye çok duydum hiç gidemedim bi bakayım