nidosh Kızlar sümük gibi birşey geldi uzun ince ama rengi beyaz. Nişan gibi geldi bana. NİŞAN BEYAZ OLUR MU😳😳🥹🥲 bilenler yazabilir mi?
Fatmabltc nidosh bendende hep beyaz akıntı geliyor akıntıdir o bildiğim kadarıyla nişan kırmızı yada vişne çürüğü gibi oluyo
nidosh Nurakkaya yani nişan değil midir anlamadım. doktor alttan muayenede bir parmak açıklık var dedi bugün
Nurakkaya Anne-adayi2 bebek kanala giribce yavas yavas rahim acılmaya baslar o zaman böye sümüksü bi akıntı helir krem tenk
Bereket_4153 nidosh benden yaklaşık 3 haftadır geliyor öyle akıntı deyildir büyük ihtimal muayne oldugunuz için gelmiştir
nidosh Bereket_4153 ama normal akıntı sümük gibi olmaz diye acaba dedim. Bu başka gibi geldi. Sizin de sümük gibi mi geliyor
Bereket_4153 nidosh nasıl diyim böyle sanki beyaz uzun uzun sanki sümük gibi ama deyil akıntı deyil ama yani deyisik bende diyorum az azmi geliyor ama 3 haftadır biterdi sonlara doğru akıntı çoğaldığı için geliyordur belki
Bet1 nidosh bu Nisani acaba doktorlar muayne edince gelip gelmediğini anlayabiliyorlsr mi bilgisi olan var mı
Cananyildiz nidosh nisanın icinde incecik kırmızı ip gibi birsey oluyor bendede gelmisti nisan degildi doguma gittigimde geldi asıl nişan o zaman anladim