Feyzafeyza123 2 ayrı doktora gıttım.planlı sezeryan için Bırı 3 Temmuz dedi bırıde bayram önünde almak ıstıyo arada nerdeyse 1 hafta 10 gün var sizlerde durum ne
zeynozey Feyzafeyza123 3 gün sonra muayenem var 28+6 oluyor, 2. Sezeryan olacak acaba tarih verir mi erken mi olur ?
beyzanurk2502 Feyzafeyza123 ben bugün gittim on gün sonra gününü belirleriz dedi on gün sonra 36+3 oluyorum o zaman karar vericek
casper12 Feyzafeyza123 aynısı oldu banada 3 temmuz ya da bayramdan önce dedi ben bayramdan önce istedim cocugu 1 gün bile fazladan taşıyacak gücüm kalmadı
AnneOluyorum35 Feyzafeyza123 35.haftada gün aldım 38+5 için çarşamba günü doğumum olucak inşallah. Ne kadar çok kalırsa o kadar iyi aslında
zeynozey 1408 hmm hadi bakalım ne diyecek bana 🤣 38-39 a kadar bekleriz demişti 23. Hafta muayenemde ama bakalım..
Lajanam Bende 34+3de gittiğimde ortalama 4 hafta sonra alırım demişti ama tam tarih vermedi yarın tekrar kontorlum var bakalım tarih verecek mi
zeynozey 1408 beklenmiyor diye duydum ama doktor öyle dedi bana bende sorgulamadım🤣🤣 ama bence 38+3-4 gibi alacaklar, nişanım erken gelmezse tabi, ilk bebeğimde 37+2 de nişanım geldi diye 37+4 te sezeryan a almışlardı, normal de bekleyecektik 38+ları
Mert-eymenim 35+5gun olduk bize 8 hazirana gün verdi 37 haftalik olduğu gün inşallah kızlar dua edin adim Kübra bebegim kalp rahatsizi sağlıklı sihatli yawrumu kucagima alayım inşallah 🤲🤲🤲🤲
SimgeGktg 34+2 yim ben de. 33+3 de gittim. Herhangi bir sorun olmazsa bayramdan sonraki hafta dedi doktor. Kızım daha erken gelmek için sinyal vermezse tabi 🥺❣️ bayramdan önce 37+.. olucak sanırım. 3 Temmuzda 39+1 Hakkımızda hayırlısı kolaylisi en güzeli olsun insallah 💐🤍
Btl_zngn Feyzafeyza123 ben doktorumla oncesinde konusmustum 34+5im suanda 38 haftada sezeryan istiyorum ikinci benim bu doktorumda kilosu iyi giderse olur demisti beklemeyiz demisti ilk cocugumda 37+5te dogmustu bi sikinti yasamamistik cok sukur
gozkarag Feyzafeyza123 ben de 33+4üm bugün çatı muayenem yapıldı normale uygunsun dedi ama endişelerim çok o yüzden ben planlı ilerlesin istiyorum diye sezeryan için gün istedim 30 haziran yani 38 artılarda alalım dedi. önden gelirse de normal şekilde gelsin napayım artık.