Efemomlife13 Merhaba 13 haftalikken erkek denildi hatta pi..i bile var demişti doktor suan 17 haftalik bugün kiz denildi kafam karıştı böyle değişen varmi
Hanhan8 Efemomlife13 kızdan erkek dönen çok gördüm ama erkekten valla yeni duyuyorum doktorunuz özel de mi?
Fey Efemomlife13 bana da erkek dedi pipiyi deçok net gördük inşallah değişir🤣 13. Haftadaydım ben de. 2 oğlum var artık nasip bakalım ne gelirse Allahtan
Hatice_123456 Efemomlife13 doktorların o haftada söylemeleri hata zaten en net 18 haftadan sonra belli oluyor
iremmm1919 Hanhan8 benimde bı arkasim doğuma gidene kadar kız dediler. Doğum yaptı ve erkek doğdu 🤭🤭 Herkes şok geçirdi Allah’tan hastanede o sattte doğum yapan tek kişiydi 🤭 olabiliyor yani
Emsell Bi akrabamızda aynısını yaşadı hamileliğinin bi süresine kadar erkek denildi sonra kız denildi kız doğdu😂😂
Efemomlife13 Fey benimde bir oğlum var ilk baştan beri kiz hissediyorum erkek denince çok şaşırmıştım şimdi kiz denildi bu safer iyice karışık duygular içindeyim
Rknvlkn Efemomlife13 bana da kızımda 12+3 de erkek gibi dedi 15 de kız dedi değişti yani detaylı da kesin kız dendi bu gebeliğim 12 haftalık şuan belli değil henüz
Senayuzuntas Efemomlife13 benimde öyle oldu kadın baya bak gözüküyor dedi 2 li taramada sonraki randevumda doktorum kız dedi sonra detaylıda da kız dendi🤩