Bade1605 balbebek_ ilk doğumum orda canım çok ilgililer nasipse Bikaç güne ikinci doğumum olacak sırf bu yüzden Artvin’den gidip geliyorum sen düşün
Bade1605 balbebek_ ilki bakiye hanımdı şimdiki bakiye hanım ktüye geçtiği için Sevilay ünal canım normal doğum evet 🥹💜
balbebek_ Bade1605 memnun kaldın mı canım hastanedeki ebeler nasıl pilates topu vs veriyorlar mı yardımcı oluyorlar mı normal için çok dikişin oldu mu biraz tedirginim de yardımcı olursan çok sevinirim 🥰
Bade1605 balbebek_ ebeler çok iyi canım ben memnun kaldım epiduralli yaptım hep yürüdüğüm için plates topunu sormak aklıma gelmedi yarın kontrolüm var yatış olursa öğrenirim 🥰
Leyligul Bade1605 merhaba, sevilay hanım normal doğum için saat kaç olursa olsun geliyor mu? Bende normal doğum istiyorum ve trabzona geleli 1 hafta olacak. 34. Haftayım, doğuma kendisi gelecek, küçük sebeplerle sezaryen yapmayacak bir dr arıyorum da
Bade1605 Leyligul valla 5 dkya burda oldu 3 dkya doğurttu bi aksilik yoksa normal den sezeryan a geçmiyor 21:10 da doğum yaptım bugün
Leyligul Bade1605 yaa maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🥹❣️ sizede geçmiş olsun 🌸