Masalin_annesi35 ms_annisko_ alpaslan gayet guzel kendi basina iki iism gibi yanina isime gerek yok bence
ms_annisko_ Masalin_annesi35 yok zaten ben tek isim istiyorum ama erkek ismi çok zor ya hem anlamlı olup hem kulağa güzel gelen bir isim bulmak zor.
Masalin_annesi35 Prensesannesi96 emin olun ikinci ismi kimse kullanmaz alpaslan yetrli ve guzel adiyla yasasin
Mavibulutt Eymenin_annesi63 toprak çok var bu aralar. Deniz kuzenlerim var. Aras isminde de çok yaramaz bir öğrencim var 😂😂 kreşte çalışınca her isme bişey buluyorum
zeyneepppsultannn Busraasunal bizde Emir düşünüyoruz inşaAllah sizce o isimdeki çocuklar nasıl herkes sürekli emir verir gibi tuhaf yorumlar yapıyor da😂
Busraasunal zeyneepppsultannn isimle alakali mı bilmyorum ama bizimki çok fena acayip inatçı her dediği illaki olsun istiyor 😀
Eymenin_annesi63 Jale92 aynen biz ilk evlendiğimizde eşimle oğlumuzun ismine karar vermiştik şimdi bir kızımız ve bir oğlumuz var yani paşam henüz doğmadı ama bu günlerde gelir oda hatta diğer kızımızın ve oğlumuzun isimleri bile belli😂😂🙈😋
Aylinclkk Sevvallkahraman Benim oğlumun ismi Miran Beyler Beyi demek efendi demek çok beğenerek koydum:)