saygun Sevvallkahraman ateş, poyraz, tufan vs gibi isimler çok tehlikeli lütfen anlamı güzel isimler olmasına dikkat edin🙏🏻
ElfYrgn Edanur94 Bizim akrabalarda çok yiğit vardı o yüzden eledim bende. Eşinizle kağıtlara yazıp çekin biz öyle yapıyoruz ama tatmin olmuyoruz o ayrı 😄😄
FilizAlev Benim büyük oğlumun adı Ahmet Efe. Şuan 31 haftalığız ve 2. oğluma abisinin isteğiyle Alperen koyacağız inşallah 🥰
Egeeed Sevvallkahraman Oğlumun adı Ege şimdi 2. prensimizi bekliyoruz ona da Ediz adını koymaya karar verdik.🥰 Ediz çok hoş bence de.☺️
birgaripana_ Gzmemk çok güzel ya anlamına bakayım dedim kadın hükümdar yazıyor erkeklere konulmazki bu isim. 🤔 anlıyamadığım eğer farsça kökenliyse farsçada mir erkek demek nasıl kadın hükümdar oluyomuş anlamı
Mineklc birgaripana_ bizde DEMİR MİRKAN a karar verdik 23+5 iz ancak koyabildik isim işi gerçekten zor.Mirkan hem anlam olarak güzel hemde eşim ve benim isimlerimizden heceler alıyor.Mine-Serkan 🥰
siyahinciii Tek yumurta ikizi beyefendilere 24 haftalık hamileyim Mus’ab Malik ve Şamil Umeyr koyacağım inşaallah
Crnkty Bizimkide erkek ama hala karar veremedim büyük oğlumun adı Kutay ona uyumlu bı isim istyoruz önerinz varsa☺️
Sevvallkahraman Amineazra eşimin adı Furkan 😌😌 diğer isimlerde yeğenlerimde var diye farklı istiyorum aren Güney de aklımda 🫶