Sevvallkahraman benim de oğlum olacak bizde Ateş koyucaz bence güzel ve modern bi isim
Erkek Bebek İsmi 🩵
Sevvallkahraman kuzey 🌸
Sevvallkahraman günümüz aynı bire bir🥲
Sevvallkahraman bence Ediz daha güzel.
Benimde oğlum olucak Allah izin verirse Ahmed Eren diye düşünüyoduk ama bugün Agâh ismini duyduk hoşumuza gitti.
Agâh isminin yanında bir isim daha düşünüyoruz. Fikir verirseniz çok sevinirim ☺️
Abisinin adı da Muhammed Ensar 🩵
Sevvallkahraman ikisi hoşuma gitmedi ama insan hanşle olmadan önce bi çok isim beğeniyor hanşle olunca bi türlü bebişine hiç bi isim yakıştıramıyor içine zor isim siniyor bende Kaan koyacağım hem eski de kullanılan hemfe günümüze kadar modern kalmış olduğu için Kaan istedim Uras da istiyordm ama eşimin içine sinmeyince urasdan mecbur vazgeçtim isim önerisinde bulunayım
Kaan.Anıl.Batu.Asil.Arel.Uras.Efe.Mete.Alparslan.İlteriş.Aras.yiğit.Mert
Sevvallkahraman bizimki de Bulut olacak inşallah, yorumlarda hiç görmedim 😅
Sevvallkahraman 3 günlük oldu oğlum hala karar vermedik 😂😂😂😂 Alpaslan Alparslan Gökalp arasındayız 😂
- Düzenlendi
Biz de uzun kararsızlıklar sonucunda Ali Emir koymaya karar verdik💙
@Sevvallkahraman bence Ediz ismi güzel
Efekan göktuğ oğullarım buda erkek Alptuğ olacak inşallah kızım hira sare var 🥰
Bi oğlumun adı Kaan🧿 ve inşallah bi kaç güne doğuracağım oğlumun adı da Alparslan🧿olacak 🤲🏼
Yagmur8001 aminn inşallah 🥰
Sevvallkahraman hayırlı olsun :) bizim de oğlumuz olacak nasipse Cihangir koyduk
ms_annisko_ alpaslan gayet guzel kendi basina iki iism gibi yanina isime gerek yok bence
Prensesannesi96 emin olun ikinci ismi kimse kullanmaz alpaslan yetrli ve guzel adiyla yasasin
Basakhilal oda guzelmis ya 🫠 tesekkur ederim🌸
Eymenin_annesi63 toprak çok var bu aralar. Deniz kuzenlerim var. Aras isminde de çok yaramaz bir öğrencim var 😂😂 kreşte çalışınca her isme bişey buluyorum
Busraasunal bizde Emir düşünüyoruz inşaAllah sizce o isimdeki çocuklar nasıl herkes sürekli emir verir gibi tuhaf yorumlar yapıyor da😂
JaleTogrul rica ederim :))