_tgb 34 haftalık bebeğimi anlık gelişen kordon ile ilgili bir problemden dolayı sezeryanla doğum yaptım. Beş gündür kuvezde. Sağ ciğerinde hava kaçağı var ve tüp bağlandı. Başından geçen arkadaşların desteğine ve duasına ihtiyacım var. Biran önce bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
Denizinannesi07 _tgb rabbim yardımcınız olsun, şifa bekleyen bütün yavrularımıza rabbim şifa versin inşallah
Zeynepali Allah yardimcin olsun bebegine rabbim tez vakit sifa versin inslh nasil sanciniz falan mi oldu gittiniz rutin kontroldemi farkedildi de doguma aldilar sizi
_tgb Zeynepali amin inşallah , rutin kontrolüme gitmiştim hiç bir sorunum yoktu anlık gelişen bir durummuş
mineeeee _tgb Rabbim şifasını versin bebeğinizin insallah.Saglicakla kucağınıza alirsiniz.Bazen o kadar mücadeleler veriyorlar ki minicik bedenleriyle Rabbim yardım ediyor inanin
EmineBurcuTfekiSar _tgb canım okudum dua Rabbim kabul eylesin. Miniğine sağlık nasip etsin tez zamanda size kavuştursun. Doktorlar ne diyor kilosu falan iti ise çabuk çıkar diye umuyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲
_tgb EmineBurcuTfekiSar çok teşekkür ediyorum. Doktorlar zamana ihtiyacımız var diyor. İnsan iyi şeyler duymak istiyor. Şükür kötü bir şey duymuyoruz ama işte
Arasada Rabbim kimseyi evlatla sınamasn inşallah tez zamanda sağlıgına kavusur annesinin kucağındaki yerini alır 🙏