Didemdidemm 36 civarı olması lazım canım üstünden 3 sene geçince haftaları pek hatırlayamadım ama ilk doğumum 34 haftalık olmuştu o yüzden ikinci gebelikte 34.35 geçsin diye bekledim ne olur ne olmaz diye , suya oturma pilates topunda oturma durumlarını falan 36 hafta civarı başladım 38. Hafta da doğumum oldu , herhangi bir sıkıntı görmediği için doktorum bende yapmaktan korkmamıştım, bide düzenli ilişki haftada 2.3 kez yaşadık doktorum söylemişti bebeğimin kilosu 3 buçuk kilo olduğu için normal doğum istediğim için açılmanın olması için elinden geleni yap 40 ı bulursa 4 kiloyu geçebilir bile bebeğin Buda seni zorlar demişti ; o yüzden düzenli olarak dediklerimi yaptım tam 38+0 da kızım gelmişti dünyaya , şimdi yine normal istiyorum 3.gebelik olduğu için daha tecrübe oluyor insanda doktorum henüz bir risk te görmediği için yine 35.36 civarı başlarım gibi geliyor dediklerime , ama ılık suya oturmak çok ciddi faydası oluyor kaslarda rahatlama hissediyor insan ben her oturduğumda yarım saat oturuyordum kalktığım da kasıklarımda bi rahatlık gevşeklik hissederdim hurmayı çok fazla tükettim