Melo-fndkc ipekcim ay valla aşırı içim rahatladı şu an. Kot giyebildiysen karnın hemen indi mi ki kız
ipekcim Melo-fndkc 70 kilo ile doğuma girdim. Bir haftalık kontröle gittiğimde 56 kilo olmuştum . Göbeğim için evde karın ve bel bölgemi sıkacak taytlar giydim.
Mochi ipekcim ya öyleyse çok iyi ben ilkinde en çokta kesiden dikim aşamasından korktuğum için epidural istemiştim sancıları umursamıyordum ama o sancıyı çekenler bilir
Selmapiskin Melo-fndkc has şimdi anladım doğum dalgası demek. Ben farklı bi olay sandım. Evet aslında biraz da bizim vücudumuza ve beynimize sancı ağrı diye empoze etmemizden kaynaklı.
Melo-fndkc Didemdidemm canım anneme sordum ama tam ne rahatsızlığı var bilmeden bir şey diyemem. Ama doktorlar normal doğum diyorsa bebeği asla riske atmazlar doktoru dinlesinler dedi
Didemdidemm Melo-fndkc bebeğimin kalp damarları olması gerekenin tersindeymis doğumdan sonra ameliyat gerekebilirmis 😥😥 . Durum böyle riskli olunca normal doğum yaparken bebeğim strese girer diye çok korkuyorum ve engel olamıyorum bu korkuma
5melekannesi Melo-fndkc bu bana imkansız geliyo bilmiyorum ama 8 cm açılmayla gitmeme rağmen dikişli çıktım hastaneden
elif2142 Findukli_Lokum gebe eğitimine gitigimiz zaman aynen bunları ônerdiler. Perine masajini ve kapsülü uyguluyorum
Sinemkocak Melo-fndkc oyle bisey olacağını zannetmiyorum insallah hayallerinizden daha güzel bir doğum gecirirsiniz 😍
ozlem-clk37 Melo-fndkc evet taş gibi oluyo bende bilmiyordum 2 hafta önve nst de 50 çıktı sancm karnm öyleydi şuan 38 deyim bugün sürekli taş gibiydi karnım yorulunca çok oluyo benim bakalm ne xmn gelcek beyfendi 😁
Melo-fndkc MadameHappy34 ay kız doğumdu emzirmeydi yaraydı gelen giden yenidoğan kontrolleri derken vallahi daha bugün selamete erdim