Nurkoylms 23kubra23 evet canm 83 den 41 bine çıktı bi anda doktor cogul gebelik opabikir dedi hatta saglikocagi doktorumuz yarin kadin doguma gidecegim bakalim ne dicek oda kesin ultrisanda gorulur sizin kactan kaca cikti
23kubra23 Nurkoylms ay deme öyle zaten çok korkuyorum ya 66 çıktı cuma bugün 600 zaten kaç tane sağlıksız gebeliğim var benim
M112 Benim 300 den 13000 e çıkmıştı bikac gun icinde ikiz bebek bekliyorum şuan. Ben hiç aklıma getirmemistim bu olasılığı ultrasonda gördüm ilk çok ağladım ama alıştım iki bebis benim aileme katılmayı istemiş çok sevindim:) sağlıkla gelirler inşallah
M112 23kubra23 bende kaç gün etkisinden çıkmadım sürekli ultrason resmine bakıp içimde iki bebek var diye diye alıştırdım kendimi 😂 bu raddeye geldikten sonra mecbur kabulleniyorsunuz geri iade edilemiyor çünkü. Umarım sizin kalbinizdeki gibi olur ilk ultrasonda belli olur
23kubra23 M112 sağlıklı doğusunda kız olsun erkek olsun 2 olsun önemi hiç yok tek korkum sağlıklı olması sizin adınızada çok sevindim sağlıkla büyüttün 🥰
M112 Musmutluuu Rabbım isteyen herkese versin inşallah yanlış olmasın 4 veya 5 gündü tam hatırlamıyorum şuan ama