Yaseminkadir Mkby2 evet bende gittim 39 da alırız dedi 35 haftalıkken 37 de tekrar gel gün vereyim şimdi erken dedi 🫣
Deletedmom_116 Mkby2 benim oğlum gelişimi durmuştu veriliyordu kilosu ama Almaidlar 🥴🥴Sonrada gelişmeye başladı ve bahaneleri de bu oldu hala dogurmadim kısaca😂😂
Asfdg Mkby2 bende 37 haftalık oldum çarşamba günü randevum var artık yorulmaya başladım 39 dan önce almam diyo bakalım inşallah gün verirler artık
Mkby2 seizetheday acele etmiyorum gün versinki bende git gel yapmayayim diye eziyet resmen tahlil falan devlette ben sadece 39 da değilde 38 de alsın istiyorum kurbandan 2 hafta önceye denk gelsin istiyorum toparlanmam için
zge13 Mkby2 ben 39 + 2 oluyorum normal doğum hakkında dahi konuşmadı soruyorum güzel bı cevap bile alamıyorum tüm arkadaşlarım şehir hastanesine gidip son anda ağrı sancı meddemde doğum yapmak zorunda kalmış sezeryan için de değil zorunlu sezeryan olmuşlar özel hastanede
Aysenur68 Bende yarın gidicem 35 haftalığım geçen hafta 39 da alırım dedi tam bayrama denk geliyor ya 38.5de felan alırmışsınız dedim hayır dıyorlar. Bırıncı kızım da ramazan bayramında arife doğdu Buda inş kurban arıfe olmaz 😜