Ooykuu Planlı sezeryanım olucak ama çok heyecanlıyım bu defa bir kızım da var çok daha duyguluyum endişe hersey sizde durumlar nasıl çok az kaldı son 2 🙈
2019-ikra Ooykuu Sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah benimde aynı birini bırakıp gitmek çok zor ben 33 haftadayım daha var ama herşey güzel olur inşallah
Emine_ Ooykuu 1 Haziran planlı bebeğim seçim günü gelmeye karar verdi 😂😂 şuanda hastanede yanımda mışıl mışıl uyuyor🥰
Ooykuu Babybaby12 yaa Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ilki tattım ama ikinci de bir o kadar heyecan ve endişeli sabah 6 buçuk da yatışımız var 🤭
Babybaby12 Ooykuu rabbim sizede sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin peki sezeryan sonrası zor mu bizim yatisimiz 9 da 🌸
Ooykuu Birsenim 1 Haziran da 37+4 oluyorum nst de kasılmalarım var o yüzden çok beklemeyelim dedi doktorum bende biran önce gelsin istiyorum artık 🤭🙈
Ooykuu 2019-ikra amin inşallah hepimiz için 🙏 kızım 3 yaşında suan doğum korkusu yok sadece onun için endişeliyim en çok bir gece de olsa rabbim evlatlarımızı korusun 🥲
Ooykuu Babybaby12 amin sizede inşallah 🙃 3 sene oldu ben sezeryan olalı çok şükür zor geçmedi Spinal oldum belden aşağı iğne yapıldı ama hiç acı yok inanın sonra uyuşukluk geliyor birsey hissetmiyorsunuz bebeğimi gördüm o an anlatılmaz bir duygu sonra zaten odaya geçtim ağrılar hemen olmuyor uyuşukluk geçtikçe ağrılar oluyor onda da zaten serum vs yapıyorlar bol bol yürüyüş çok önemli ben cesaret edip çok yürümedim ama yürümek gerekiyor inşallah sizinde güzel geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤭😍
Babybaby12 Ooykuu inşallah çok güzel geçer doğumumuz bebislerimizi kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli 🙏♥️