2suprizbebek Kızlar 28 haftama gittiğimde çocuk başaşağıdaydı şuan 32 haftalığım hala o şekilde başaşağı dedi doktor. Cok erken mi dönmüş. Bu beni aşırı rahatsız ediyor agırlıgı rahmimde hissediyorum resmen. Doğuma kadar döner mi burda kalırmı
Hilal2901 2suprizbebek bizim de o haftalarda döndü hala basasagı dönmesinler iyi yerleri 😂 bir tek basısı çok olıyor
Bet1 2suprizbebek gayet normal 25den sonra baş aşağı olması. Eğer normal doğum istiyorsan dua et hatta bir daha dönüş yapmasın diye
Mrvctn 2suprizbebek benim de 30. Haftada baş aşağıydı doktorum normal doğuma hazırlıklı bu iyi bir şey demişti 38deyim hala aynı son bir haftadır yürürken rahatsız oluyorum daha öncesinde etkilememişti beni
Papatyaaa__ 2suprizbebek bence tam vaktinde dönmüş dr 28de veya 28sonrası dönmeli dedi ne güzel işte doğum pozisyonunda🫶
Sibelakta Benimkinde baş aşağı 32 haftamdayim 26 dan beri böyle çok şanslıyız bende cunki normal doğum şeklinde
femme Sibelakta bende gittim tam 31+6 da nasılsın asssagi dönmüştü perşembe günü tekrar gidicem 33 oluyorum o zaman
Sibelakta femme zaten sizde anlarsınız haraketleri göğüsün altındaysa bide rahimde haraket varsa dönmüş ama internette. Bı haraket var dönmesini istiyorsanız yapın çevremde bı çok kişi yaptı ise yaradi
Sibelakta femme ayenen oylle benim ikinci hamileliğim ikiside aynı haftada döndü hamilelikte nişanım erken geldi bunda da her an gelecek gibi çok baskı yapiyor zaten doguca zamanında saatide doğum şeklinde bebek seciyo
kupp Sibelakta kacinci haftada döndü aceba. 33 olcam makatti gelisi ama hissettigime göre transvers duruyo suan
Sibelakta Papatyaaa__ tekli koltukds deneyin yere yastık koyulup. Yapılsa daha rahat dirsekleriniz yastığa gelsin eliniz diresek acımaz linkini brakiyorum daha iyi anlarsın benim ablamını 37de böyle döndü.
ElaytA 2suprizbebek öyle olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü bana 28 de makat duruo dönmezse sezeryan olursun dedi.
Sibelakta femme ilk oğlum da nisanimda 28devgeldi kalp atışları yavasliyordu diye hatanede yatim takip serum derken 39+3de geldi kendi sanncim vardı bide ekstra suni sancı verildi
Aysegul17 2suprizbebek 29. Haftadayım benimkide başaşağıymış tuvaletten çıkamıyorum canım oğlum sağolsun
femme Sibelakta o nisan dediğiniz şey nasıl bisi acaba. Ben 33 olucam yakında. Bi sıkıntı yok suanda çok şükür. Sadece şekerim var. İlk gebeligim de bilmiyorum