Eylul_1 26 nisan son adet tarihim 24 mayısta beta 88.51 çıktı bugün doktora gittiğimde kese görünmedi yeni olduğu içindir değil mi içimde bi üzüntü oldu ilk kan testinden sonra başka testte yapmadım
ikibebisim Eylul_1 2500 den sonra kese gözüküyormuş cumartesi beta 1222 çıkmıştı keseyi salı günü görmüştük
Elifckmk123 Eylul_1 Eylul_1 bebek en fazla 3 haftalıktır kese zaten görünmez çok küçük içini ferah tut
KumCi Eylul_1 kız hemen görünmez ki daha 5 haftalıkken zar zor gördük beta 3542den daha yüksekken vajinal ultrasonla gördük sabret dua et 🤲🏼🤍
Eylul_1 KumCi ay gerçektenmi benim ilk bebek olacağı için yerimde duramıyorum hiç o yüzden gidip baktırdım 😅
Sermec27 Eylul_1 benim de son adet tarihim 27 nisan 25 Nisan’da 278 çıktı değer doktor kese için 3 Haziran çağırdı daha erken kese gözükmesi için merak etme canım
KumCi Eylul_1 benim de ilk düşüklerden sonra tabi 😊 acele etme bebiş ordaysa ordadır kaçacak hali yok ya 🤭
Yazmelegi_ Eylul_1 yarın tekrar saglik ocağında kan verin bence 1 gün sonra çıkıyor en gec oda o zaman artışa gore takip yaparsiniz