Rumeysaozcan 35 haftalığım sancım ve bel ağrısı çok var ama bebeğimin duruşu ters Doğum pozisyonu almamış erken Doğum Riskim oluyormu acaba??
EmineT Rumeysaozcan yok yalanci dogum sancilariymis bizde oyleyiz suan 36 girecez cuma 1 haftayi gecti halen cogalma yok yalanci dogum sancilariymis bunlar dogumda kolaylik olur dedi doktorum ama belki seninki farkli olabilir bi ara goster kendini
Asellim Rumeysaozcan bende öyleyim canım bebeğim ters 35haftalık oldum belime falan ağrı vuruyor adet sancıısna benzer hafif sancılarım oluyor doktorum normal dedi doğuma az kalınca başlarmış bu tip sancılar
EmineT EmineT Rumeysaozcan allah yardimcin olsun canim insallah doner sezaryan hakkinda hic bir fikrim yok haber edersen cuma gunu sevinirim simdiden cok gecmis olsun
Rumeysaozcan Asellim bende bazen çok şiddetli bir sancı oluyor ayaklarımı hiç hissetmiyorum genelde akşamları oluyor şiddetli sancılar
Asellim Rumeysaozcan çok şiddetli olması nedendir bilmiyorum canım benimki hafif hemen geçiyor doktoruna söyle mutlaka erken gelebilir bebiş inşallah dönerde doktorum son haftalarda bile dönüyor dedi bakalım artık
Nhrim Rumeysaozcan nst de sancilarinizin şiddeti ve önemi belli olu r inşallah zamanında sağlıkla gelsin aynı haftalardayiz 35 + 4 benimde altta batmalar ve sirt ağrım var
Nhrim Rumeysaozcan valla ben şimdiye kadar 3 kere falan girdim kasılma var dediğimde dr hemen nst ye alalım diyor
EmineT Rumeysaozcan oohh sevindim cuma sezaryan dedi doktor dedin ya bende bebisini kucaniza aldiniz sandim allahim bir avazda kurtarsin insallaah