Eliff00000 Kızlar ya 60 kilo ile hamile kaldım. 14 kilo almışım daha 27.haftada. Napsam ne etsem var mı böyle tontiş anneler
Ilaydaile Eliff00000 24+3üm 10 kilo aldım doktor çok fazla olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi 😒
Rojinn Eliff00000 Canım daha az kalorili bol vitaminli şeyler tüketmeye çalış 30+5 im 7 kilo aldım.Her istediğimden yedim ama porsiyon küçülterek
Mervekaya Eliff00000 aynen ama bi anda aliyo insan. Onceki hamileligimde 1 haftada 4 kilo almışlığım var
Ilaydaile Eliff00000 banada söyledi artık dikkat ediyorum yediklerime o günden sonra tutuyorum kndimi . bide bu kiloları vermek var .
alisaorkhan Ya kizlar niye takiyorsunuz bu kiloyu ya? Hamilelikte plasentasidi suyudu bebegin kendisidi goguslerdeki agirlikti bilmem ayaklarda ödemidi osudu busudu size fazla gele bilir ama butun bunlarda kiloya dahil unutmayin🤦🏻♀️ Bebeginiz saglikli olsunda,zaten dogum yaptiktan sonra evin yemegidi temizligidi bebeginiz filan agziniza atacak bi lokmaya bile vakit bulamayinca uykusuz kalinca hepsi gidecek o kilolarin☺️ Merak etmeyin annişler🤰🏻 Biz 27 hafta olduk toplam 5 kilo almiwim ama yinede dert etmiyorum olucak o kadar artik