Betl2929 Melike55_ ben 20.hafta da öğrendim göstermedi hanfendi detaylı ultrasonda öğrendim düşün artık 🤭
Betl2929 Melike55_ bebişe bağlı işte kuzum bende öğrenmek istedim ama göstermeyince de öğrenemiyorsun 😂
Betl2929 Melike55_ hahah valla benim kız bana çekmiş ben çok utangacımdır 😂 erkekse eğer seninki hemen öğrenirsin ama çabuk anlaşılıyor erkek
Melike55_ Betl2929 popişinin arasında bi çıkıntı gördüm ama net değildi bişide demediler di ama sabah bulaştım oluyor ve tatlı çekiyor hep canımız kızmı erkekmi anlayamadm😄
Betl2929 Melike55_ erkek olabilir canım o zaman seninki ben hiç tatlı yiyemedim valla canım ekşi çekiyordu hep daha bu ay tatlı yemeye başladım düşün 😂
Sevdayaz Melike55_ bu can .ekmesi çıkmıyor hiç ya 😂 oğlumda ekşi istiyodu sürekli canım full ekşi ve baharatlı yedim sonuç oğlum oldu. Şuan da tatlıdan tiksindim yine ekşi bir tık yiyorum ama bakalım ne olacak😂
Ma-nolya05 Doktor bugun alttan kontrol yağtıgında 1 cm acıklık var dedi ve bebegin başına dokunduğunu söyledi daha önce yaşayan var mı ne kadar surede dogum olur benim rahım çok kasılıyor