Yncygt Merhaba ben geçen carsamba igne oldum bugün ağri ve beyaz akıntı mevcut yumurta 5. Gün çatliyor olabilirmi yoksa 36. Saat kesin çatlarmi?
Kadriye28 Yncygt valla ben iğnenin akşamı sonraki gün ondan sonraki gün girdim çok şükür tutundu bebeğim hatta perşembe negatif çıktı dün kan verdim 35 yükseldi
Mcz-01 Yncygt ayy bende geçen hafta çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum beklemedym inşallah tutmuştur🙏🏻🙏🏻
Yncygt Kadriye28 bidaha oldumu bunun dışında şunun için soruyorum 5. Gün ignenin agri var acaba yenimi catliyor diyorum bn deiğne gunlerini degerlendirdim
Kadriye28 Yncygt ara sıra ağrıların olcak zor bir süreç ben göğüslerimden anladım biraz hamile olduğumu kararma olmaya başladı
ikibebisim Yncygt iğne olduğum ay olmadı daha sonra normal bi şekilde hamile kaldım galiba çünkü 1.5 ay o iğnenin hiç bir etkisi kalmaz heralde
Birhayalimvr Yncygt canim merhaba seni görünce hatırladım yazmak istedim aynı ,amanda polip ameliyatı olmuştuk bende denedim ama hala hamile kalamadim bnde 2 gün sonra dr gidip tedavi isticem sen klomen mi kullanmıştın birde hangi dr gidiyorsun
Yncygt Birhayalimvr merhaba benim yumurtam iyi gelişmiyor beylikdüzünde medilife ahmet akgün beye gidiyorum klomen kullandim çatlatma ignesi yapildi sonuç bekliyorum şimdi medihause kamer beye ameliyat olmuştum oda iyiydi.