Zeynepkizilgul DamlaK catlat kremi yerine acı badem yağı kakao yağı ve çörek otu yağı kullanıyorum kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar bende kullanıyorum bakalım doğuma kadar nasıl olur
S1903 DamlaK zeytinyağı bademyagı ve Hindistan cevizi yağı👌Lierac aldım ama doğal yağlar kullanmayı tercih ettim. Şuan 40. Haftadayım maşallah yırttım gibi😃
Buse_ DamlaK çatlak kremi değil ama gratiste satılan benri markalı bebek losyonu kullandım tüm vücuduma 36.haftamdayım şimdilik hiç çatlağım yok ve losyon çok ucuz7-8 tl
Tubaeyvzz DamlaK ne yaparsan yap annende varsa sende de olucak genetik oluyor hiç birşey yapmayan ama çatlamayan da var herşeyi yapıp catlayanda malesef 🤔😏
DamlaK Zeynepkizilgul teşekkür ederim kullanmaya kaçıncı haftada başladınız S1903 maşallah darısı bana🥰kullanmaya kaçıncı haftada basladınız
tupbebegimben S1903 ne sıklıkla kullandınız acaba. Bir de kaçıncı ayda başladınız? Ben sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Diğerlerinden de alayım hemen 👍🏼
S1903 tupbebegimben her gün aklıma geldikçe sürdüm gözümün önünde sürekli göreceğim yerde tuttum hep üşenmeden sürmek için. Duş sonrası özellikle ihmal etmeyin.
DamlaK Tubaeyvzz evet çok yakın bir arkadasım hiç bisey kullanmadı ve hiç çatlağı yok ama yine de neden kullanmadım demek istemiyorum🥰
Papatyamoms DamlaK hindistan cevizi yagi ve badem yağı kullanıyorum şuan 31+5im bio oil alabilirsin pahali gelmezse lierac yada mustela olabilir vücuduna göre karar ver , bu yağlar bende killanma yapmadi
zdemKln DamlaK 27 haftadayım doğal zeytinyağı kullanıyorum. Şuan yok ama sonra olur mu bilmiyorum tabi.
Gamze58 DamlaK doktorum çatlak kremleri işe yaramıyor sadece kantaron yağı kullanmamı sölemişti ve çok şükür hiç çatlağım yok
Gamze58 S1903 doğru biz kantaron yağının yapıldığı bir yerde oturuyoruz tanıdıklarımız kendileri için yapmıştı ev yapımı isteyince bana verdiler 🤗 çok azı bile muhteşem işe yarıyor