Elaylama Handecali ben ağız yoluyla alıyorum hiçbir yan etksini görmedim. 100 mg günde 3 kere su ile yutuyorum. Bana doktorum eğer içemiyorsan vajinal fitil olarak kullanbilirsin dedi ama 3. Kutuya geçtim hiçbir sıkıntı görmedim.
nimetdeniz Handecali canım parmağınla ittir yani ilaç girdiği gibi bırakırsan çıkar ilaç girsin ama parmağında girsin biraz sonrada kalkma hemen
Tosbik Handecali ayy yok artik 😀👏 supersin. Önden tabiikide bende kullanmiştım. Arkadan neye yarasin o😂 aýrıca acımiyor tabiikide
Handecali Tosbik 😂😂 ne bileyim hayatimda fitilmi gordum hic. 😂😂 ilk okula giderken gordum onuda annem yapmisti arkadan. 😂😂😂😂😂😂😂😂 vajinadan da dusundurdu beni bebege cok yakin bi zarari olmazmi diye.
Cemreemine Handecali canım gece yatarken yaparsan cikmaz acimiyo merak etme surekli yatar pozisyonda oldugun icinde bisey olmuyo cikmiyo ama ilk 15 dk bacaklarini kaldirip dur yada yarim saat
Umutdeniz Handecali uzan kalçanı biraz havaya kaldır sonra fitini elinle içeri it ve bi süre kalkma uzan
BBusraa Handecali ben de ilk başlarda becerememiştim ama daha sonra alışıyor insan☺️ Yattığın yerden bacaklarını kendine doğru çek tek bir parmağınla ittir hemen kayıyor zaten canım