Tugbamasalalya Doktorumuz geçen hafta %90 erkek dedi bugün ise kapalıydı göremedik bacakları 🥴tecrübeli anneler bizede yorum yaparsanız mutlu oluruz🥰
Delice_zeytin Tugbamasalalya maşallah sağlıkla kucağınıza alın kaç haftalık bu görüntü ?doktor kaç haftalıkken yorum yaptı
eylulmihrasmom Tugbamasalalya tamamen hurafeye göre söyleyeceğim😂 erkek bebekleirn kafası daha büyük oluyor derler bence de erkek
Tugbamasalalya Delice_zeytin renkli olan bugün cekildi siyah beyaz olan geçen hafta 12+5 iken çekildi 🤷
Tugbamasalalya eylulmihrasmom kafam karıştı benimde geçen hafta bacak arası resmi bile çekip verdi %90 dedi fakat 1 hafta sonra yine gel dedi madem kesin niye tekrar çağırdı 🤷😁😁😁
eylulmihrasmom Adapte34 benim kızımın daha küçük kafası ama bende bilemedim yanlış mı biliyorum acaba😅
eylulmihrasmom Tugbamasalalya yani belli bi süre cinsel organ kısmı hem kız hem erkekte şiş oluyor o yüzden olabilir canim bana da 12.haftada kıza benziyor dedi 14te net kız dedi onu bekliyor olabilir sağlıcakla gelsin inşallah bebiş🥰
Tugbamasalalya esmerella37 hiç söylemese daha iyiydi böyle ikilemde kaldım bende 🤷siz neye göre benzettiniz peki 🥰
esmerella37 Tugbamasalalya ee %90 erkk demis zaten demmkki erkek genede ben keseye gore yorum yapıyorum
Tugbamasalalya gizoligizo sağlıkla büyüsün tahminim tamamı ile his olarak anlamam yorumlamak tan ama içine kız doğdu❤️
gizoligizo Ayce09 nereden anladınız çok merak ettim 🥰 genelde herkes kemikliymiş erkek diye tahmin ediyor 🙂 4 hafta sonra kesinleşecek bakalım :)