Snglshm Kızlar selam aranızda elele markası otomatik ana kucağı alan var mı kalitesi nasıl? Reklam çıktı önüme diğer markalardan daha uygun özellikleri de iyi gibi ama emin olamadım
Eksijelibon Snglshm ben aldım canım gayet güzel. Kurduk denedik sorun yok. Arkadaşım kullanıyordu o tavsiye etmişti
senaacik Snglshm ben joie alacaktım ala elele yi gördüm ben de reklamda özellikleri aynı ama elele çok daha uygun onu mu tercih etsem diye düşünüyorum şimdi. bir de yoykonun varmış yeni gördüm o da aynı özelliklere sahip ve o da uygun fiyatlı ama bilemedim
Aysenuriipek Snglshm bizde bagi dastana aldık başlarda aldık fiyatı neydi hiç hatırlamıyorum kurduk gayet güzel kullanışlı ninni sesi doğa sesi falan bir sürü seçeneği var hem pille hem elektrikle çalışabiliyor
Elzsy2023 Eşim dün almış elele gri olanı :) 1800 tl küsürmüş sanırım. Biz kurduk hafif, taşınabilir. Hızı iyi yavaş ve ileri. Ben beğendim
Snglshm Elzsy2023 kilo olarak da diğerinden daha iyiymiş sanırım genelde gördüklerim 9 kg yazıyordu bunda 13 kg yazıyor. Güle güle kullanın inşallah bu arada 🥰
Snglshm senaacik evet benim de kafam karıştı ben de kanz ve joieye bakmıştım ama elele sanırım kg olarak daha yüksek diğerlerinden