Canocann 18+3 hamileyim. Bebeğimde kuyruk sokumunda 1bucuk santimlik açıklık varmış. Omurilik yapısı bozuk ve bu acikliktan sıvı kaybediyormus beyin yapisida bozulmaya başlamış. Tedavisi pek mümkün değil dedi doktor doktor öneriniz var mı
ayanarta1 Canocann söylenen rahatsızlıkla ilgilidir çok bilgim yok ama hasta denilen çoğu çocuk sağlıklı doğuyor şahit oluyoruz iyi düşünün çok araştırın
Canocann Hnd3535 hayır yaptırmadık ama ultrasonda beyin yapisi bozulmaya başlamış ve omurilik şeklide bozuk. Bebek gelişimide geriden geliyormuş
ayanarta1 Hnd3535 amniyosentez ne için yapılıyor ben bilmiyorum 8 yaşında oğlum var ama o zamanlar yaptırmadım sanki
Hnd3535 ayanarta1 eğer testlerinizde yada ultrasonda risk durumu görülürse kesin tanı konmak için anne karnından bebeğin kesesinden sıvı alınır. Kesin tanı konmak için.
Canocann burcumor96 zaten kendi doktorum yönlendirdi. O da aynı şeyleri söyledi bir kaç gün düşünün dedi. İmza verdik ve öyle çıktık hastaneden
Tosbik17 Canocann Üniversite hastanesinde prof mine hanım var birde park hastanesinde hasan şahiner tavsiye ederim
Canocann Tosbik17 mine hanımı bilmiyorum ama hasan beye kalsa normal yolla hamile kalma şansım bile yoktu
Canocann Evrem990 evet cumartesi rutin kontrole gitmiştik orda farketti bugünde tekrar kontrole çağırdı ama perinoloji baktı
Canocann Hnd3535 Ankara isparta Antalya dan doktor aradık. Hacettepedeki profesör kesin tanı konulmuş ve erken teşhis edilmiş dedi.
Canocann Hnd3535 doktor bunu önermedi bile. Takibinde olduğum doktor direk almak istedi. Perinatoloji ise bi kaç gün düşünün dedi.