Dkmsnsmsp Kızlar 28+4 haftalık oldum inaninki bise yiyemiyorum sabah akşam zorla yiyorum abur cubur zaten yemiyorum ama nedense 14 kilo almışım nasıl olur ya insanlar bile şaşırıyor sen bise yemiyorsun ki diyorlar 😳
Serap-asel Dkmsnsmsp ama bu sadece kılo deıldır bebegın kendısı bebegın eşi bebegın suyu ve ödem olyo bunları unutmayın
Tulaybekil Dkmsnsmsp Ay valla 35 haftalığım tam 20 kilo aldım başlarda çok takıyordum ama yapacak birşey yok dogumdan sonra veririz hemencecik 😍
Mlkkkkkk Dkmsnsmsp doğum sırasında bi 10 kilonun gideceğine inanıp kendimi motive ediyorum hakkıyla yesem sefam olsun diyeceğim ama yemeyip almak kötü oluyor 😄😄
Sedadgr Tulaybekil doğumdan sonra emziren anne diyetisyenleri var hem süt artiyr hem kilo veriyorsun boşver takma ilk dogumda 23 kilo almıştım hepsi gitti şimdi yeniden hamileyim 17+5 deyim 9 kilo aldım şunu düşündüm o kadar insan bebek sahibi olmak için uğraşıyor tek derdimiz kilo olsun
Dkmsnsmsp Mlkkkkkk evet canım ilk gebeliğimde toplam 25 kilo aldım ilk 1 haftada 8 kilosu gitti öbürlerini 3 ayda verdim kendiliğinden gidiyor da insan merak ediyor yemiyorum nerden geliyo bu kilo diye😂
Daisy0000 Mlkkkkkk Bende böyle düşünüyordum alt komşum doğumdan çıkınca sadece 2 kilom gitmişti dedi,duyunca yıkıldım🤣
Merve0227 Dkmsnsmsp amann takma boşver ye yiyebildiğin kadar zaten emzirirken hepsi kısıtlanıyor gerçekten aç aç geziyosun ortada sonra onu yesen gaz yapar bunu yesen alerji olur hepten açız valla 🤣🤣hamilelikte en sevdiğim şey sınırsız yemekti 🤣
Dkmsnsmsp Merve0227 yok kız takmıyorum ilk hamileliğimde toplam 25 kilo aldım 3 aya kalmadı eski kiloma geri geldim o zaman aşırı yiyordum şimdi yiyemiyorum nasıl geliyo bu kilo diye şaşırıyorum 😂
Tiiffany Dkmsnsmsp verılıyor merak etmeyin. Ben 1 hafta oldu dogum yapalı 5 kg verdim. 3.dogumum üstelik her birinde de hızlıca verıyorum. İstedignizi yiyin gidyor kilolar
Dkmsnsmsp Tiiffany evet canım ister istemez gidiyor benimde birinci hamileliğimde 2 buçuk ay gibi bi zamanda aldıklarım hepsi gitti bunda yiyemiyorum nasıl kilo alıyorum diye insan merak ediyo 😂
Merve0227 Dkmsnsmsp gelesi varmış onların seni özlemişler 🤣 bizden nasıl bu kadar çabuk vazgeçersin diye 🤣al işte yemesende istemesende geliriz misali 🤣 Belki ödem tutmuş olabilirsin canım suyu daha çok iç tuzu azalt farkeder ☺️
Edolili Dkmsnsmsp 29+4 15 kilo almışım ama ben fazla yediğimi biliyorum şaşırmadım çıkam rakama çok acıkıyorum
Dkmsnsmsp Merve0227 bizden ayrılmayan hakiki seven tek kişi kilolar galiba kız suyu hiç içmiyorum ya günde bir bardak anca niye bilmiyorum 😳
Dkmsnsmsp preg_tug bencede ödem canım ben bileklerimden anlıyorum elimle ölçüyorum kavuşmuyo parmaklar önceden tutardım 😂