Zeyzeyp Kızlar normalde hep çelik tencerede mayalıyorum maşllh şaşmıyor hep taş gibi tutuyor ama busfr yoğurt kovasında mayalamak istiyorum acaba tutar mı yapan varmı ?
Sue-Momss2 Zeyzeyp ondada tutuyor ama çelik tenzere de daha güzel tuttuğunu düşünüyorum ben bir de daha sağlıklı tabi kavanoz da deneyebilirsiniz
Eyinas42 Hep kavanozlarda mayaliyorum. Öneririm. Hem porsiyon porsiyon oluyor Ve acilmadikca bişey olmuyor. 🌼
Smraly Zeyzeyp Bende kavanozlara veya borcama mayaliyorum plastiklere mayalama bence sağlık açısından en iyisi cam urunler
Mochi Zeyzeyp yoğurt kovası dediğiniz plastik olan mı. Tutsa bile bence yapmayın zararlı. Ben çelikte pişiriyorum Emaye bakraca alıyorum onda mayalıyorum çok güzel olur yoğurdum 6 senedir hep taş gibi her hafta bazen haftada 2 kez mayalarım çok severiz yoğurdu
Gonca4297 Süt olarak ne tercih ediyorsunuz yoğurt mayalarken market sütü mü yoksa biyerden inek sütü mü aliyorsunuz acaba?
Zeyzeyp Hepinize çok teşekkür ederim ozmn bildiğimden şaşmayım çelikte yapaym sağlık acısndn ozmn sağolun