elifsen as,ye hanım aşırı yoğun, 5 dakika anca sürüyor muayenesi. muhabbet hn ve Alev hn aşırı sakin ve asla benlik değil bu sakinlik. seslerini zor duydum :) derya hanımı deneyeceğim bu hafta :)
Zeze34 elifsen hayır aşırı memnun kaldım kontrole bile gittim çok çok tatlı birisi çok ilgiliydi maşallah subhanallah🤲🏻🧿 tavsiye ederim çok naif güler yüzlü bir dr
Esradg Asiye Hanım çok tecrübeli iyi bir doktor ama çok yoğun randevu saati sürekli sarkıyor ve çok hızlı muayenesi . 600 tl doç olduğu için. Bende muhabbet hamımı duydum onu deneyeceğim sanırım muayene ücreti de fark ediyormuş acaba onunki ne kadar biliyor musunuz
Zeze34 Esradg muhabbet hanım da 500₺ çok bir fark yok canım ben memnun kldım ama bekleme süresi tabiiki de oluyor yoğun biraz
Kbraak Bende asiye hanıma gidiyorum çok memnunum evet çok yoğun randevu saati bazen aksıyor ama işinde iyi öneririm çok da cana yakındır kendisi ☺️
Fatosyksl Zeze34 asiye hamına gidiyorum ben canım, çok memnunum oranın kadın Doğum doktorlarının hepsi çok iyi 👍🏻
Tubaakin Zeze34 ben orda alev hanıma gidiyorum. Evet fazla sakin ve çok yavaş konuşuyor ama baya işgili, muayenesi de kısa sürmüyor.
Zeze34 Tubaakin ben muhabbet hanıma başladım devam edeceğim kendisiyle inşaAllah nasipse az kaldı benim zaten, bende muhabbet hanımdan çok memnun kaldım.. sakinlikten kasıt sert dr dan nefret ederim gayet iyi benim için kendimde sağlık çalışanıyım bizim kurumdakilerden çok çok iyiydi