Tubaasirinn Kızlar 46 günlük hamileyim aşırı mide bulantım var bugün hiç bir şey yiyemedim sizinde öyle mi?
1s1e1d1a_ Tubaasirinn 10 haftalık hamileyim benden yaklaşık 1 aydır sabahlari mide bulantım oluyor doktor prilam verdi ama oda bulantı yapıyor bende beyaz leblebi tuzlu çubuk kraker nane limon bunlar bastırıyor gün içerisinde ama sabahları olan bulantima hala bende çözüm bulabilmiş değilim
Aselkus Tubaasirinn zofer diye bi ilac var doktorunuza danisip onu kullanin bende agir safra kusmalarim vardi bu ilac sayesinde baya etkisi oldu
1s1e1d1a_ Tubaasirinn anladım şeyi denesene canım taze nane yaprağı ve limon kaynatıp içmeyi mideni tutuyor bir de bildiğim kadarıyla ilk 3 ay senin yediklerinden beslenmiyor bebek ondan sonrasında senin yediğin besinlerden besleniyor
adatuna Bebek ilk 12-13 hafta annenin yediklerindne beslenmiyor. Vücutta depolanmış mineral, vitamin ve kalsiyumları tüketiyor. Bir şey yememeniz ya da sağlıklı beslenmemeniz ilk etapta çok önemli değil sadece sussuz kalmayın.