Nurse2018 Kirmizibalik1 Tabiki de Göktürk bir kere içerisinde Türk geçiyor bundan güzel isim olur mu 🌸❤️
Kirmizibalik1 Ay cok kararsizim , halamiz da simdi aradi bi suprizim var hala gokdeniz de kararli misin dedi. Bende bi gaza geldim evet dedim ama dun aksam Göktürk geldi aklima sokaklarda turk bayraklarını gorunce gaza gelmis olabilirim 😁
Aysegulgnc Kirmizibalik1 söyle düşününce bende Göktürkten soğudum bu forumda bir sürü Göktürk ismi konuyor ama kimse gökdeniz koymadı bu forumda bir isim ne kadar çoğalırsa o kadar iğreti duruyor bana göre ama şöyle bir durum var sizin evladınız siz içinize sinen ismi koyun tabiki sonradan pişman olmamak adına bende babamdan dolayı gökdeniz koyabilirim dün arkadaşlara söyledim onlarda olumlu baktı beğendi Buda hoşuma gitti 🥰
Kirmizibalik1 Aysegulgnc evet gokturk bende cok duydum ama gokdeniz hic duymadim , icime sinen tek isim de gokdeniz olmustu zaten.. ama icinde turk adi gecen bir isim de omru boyunca tasimak veya seslenmek de cok guzel olur gibime geliyo 😊 bilemedim
Kirmizibalik1 Nurse2018 evet Göktürk baya guzel geliyor bana , gokdenizturk falan koyayim en iyisi bu kararsizlikla 😁