Hnd3535 Deletedmom_85 3.gün embriyosu transfer edilecekse 3gün önceden 5.gün embriyosu transfer edilcekse 5gün önceden progestan ilacına başlarlar eğer taze transferse. Ama donmuş olacaksa adetken gidiliyor rahim duruma göre ilaçlara başlanıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Deletedmom_85 Hnd3535 yarın bir soracağım bakalım doktora belli olmuş mu olmamış mı Taze transfer konusu. Hayırlısı olsun İnşallah bir aksilik çıkmaz olursa da ne yapalım bekleyeceğiz 🥲
Deletedmom_85 Hnd3535 bahçeci fulya’ya gidiyorum canım, onu bilmiyordum bak fazla yumurta toplanınca rahim dinlendirme mi yapılıyormuş ay her şeyin fazlası zarar azı karar diye boşuna dememişler ne çok etken var transfer olmaması için
Hnd3535 Deletedmom_85 bende ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum ama araştırdıklarm üzere 🌸 en doğrusunu tabikide doktorunuz biliyordur🥰
Deletedmom_85 Hnd3535 inşallah sorun olmaz da Taze taze veririz fırına ya😆🫣 sen tüp bebekle mi hamişsin Canım?
Hnd3535 Deletedmom_85 evet bnm 14yumurta toplanmıştı. Ben donmuş 5.gun embriyosu transfer oldum. Bende donmuş istiyordum. Doktorumda onu uygun gördü. Donmuş embriyo transferinin tazeye göre şansı daha fazla olduğunu söylemişti
Aslaninannesi01 Deletedmom_85 Taze transfer olacağı zaman opudan sonra progestan ve göbekten yapılan progesteron hormonu veriliyor benim 3.gun Taze transfer olmuştu
Deletedmom_85 Aslaninannesi01 prolutex iğne yapıyorum sabah aksam coraspin falanda verdi tam denk geldi ya yazmışsınız. iyi oldu ya bu iğnede progestsn gibi bişrymiş herhalde ama benim canımı biraz yakıyor ya dokununca acıyor sizde de öyle miydi bir terslik olabilir mi?
Aslaninannesi01 Deletedmom_85 bnde prolutex kullanmıştım siz yazınca adı aklıma geldi evet ağrı yapıyor 8.haftaya kadar kullanmıştım göbeğim morarmsti gittikçe de ağrısı artyrdu göbekte yer kalmadığı için ama mucizelerimiz için değer