Siyahdnz @“Nesibe_ctn”# @ Nesibe_ctn 3 sene once oglumda yaptım 1 hafta önce de bu gebelıgımde yapıldı iki gun ust uste
tlhmrv Nesibe_ctn bi hafta arayla 2 doz oldum 36+5 de doğdu ve kuveze girmedi çok şükür faydalı olduğunu düşünüyorum. İğneyi oldukdan sonra bebeğin hareketi bı iki gün azaliyo şekerin cikiyo onlar aklında olsun korkma olursan
Arzu501 TwinsmomDA evet. Sadece çok çabuk gelişti herşey. Gece suyum geldi acile gitdim, iyneyi yaptılar 1 saat sonra sezeryana alındım. İkizlerdi, bi faydası olmadı 1 buçuk saat geçmişti çünki. İkisinide kayb ettim.
AmineSH Arzu501 başınız sağ olsun şefaatçiniz olsunlar inşallah kaç haftalıktınız doğum yaptığınızda acaba benimde erken doğum riskim varda merak ediyorum kusura bakmayın lütfen
Arzu501 AmineSH 29+4 haftalık. Önceden hiç bişeyim yoktu. Beklenmeden suyum geldi bir gece ansızın. Oysa ki tüm kontrollerim, kan idrar tahlillerim hepsi normal gidiyordu.
Arzu501 AmineSH inşallah erken doğum yapmazsınız, kendinizi iyi şeylere odaklayın. Ama ciyer iğnesi bebeklerin yaşaması için önemli. Ciğerleri çabuk açılıyor, doğal nefes ala biliyorlar doğduklarında.