Arzu501 Ben Nazlı düşünüyorum, kaynanam Meryem diye tutturmuş. Bilemiyorum artık. Peki ağustos anneleri bebeğe neler aldınız?
Nesligul08 Arzu501 ikisi de gayet güzel ama sen istediğini koy nazlı bence 😅 ben daha bişey almadım desem yeridir 30u bulduktan sonra başlayacak galiba toplu bir alışveriş 😅
glnrmom 29+2 yim erkek bebek bekliyoruz. Hala isim bulamadık 🫣 birkaç küçük şey dışında bütün alışverişimi tamamladım. Burda yazılan gördüğüm her şeyi aldım 🫢
tahminazengin1 gulten_01 ay oğlum olursa yekta koymayı o kadar istemiştim ki taa lise zamanından beri hep diyodum oğlum olursa yekta koyarım diye kızım oluyo🙈🥰
gulten_01 tahminazengin1 Şaka gibi bende kızım olursa pera çok istemiştim hatta çevremdeki herkese söylemiştim çok güzel bir isim 🌻🌻
gulten_01 tahminazengin1 Genelde Yekta ismi çok bilenen bir isim değil eşimin hoşuna gidiyor anlamıda güzel sizde böyle yazınca bi yektaya kaymadım değil🌸
09-11-22 Bizde 28+5 ile arya Lina koymayı düşünüyoruz daha yeni karar verdik . Arya da kesiniz ama linayi düşünüyoruz hala😍🌸🙈
tahminazengin1 gulten_01 yaaa sağlıkla gelsin bebişlerimiz isimleri gibi güzel ömürleri olsun inşallah❤️❤️