Semagzll mucizeolsunn işte aklımda ister istemez o var sınav için memlekete gidicem birde tek bu sefer eşim yok diye herkes soru bombasına tutacak
mucizeolsunn Semagzll herkes ağzına bi fermuar çeksin 🤐 bende yarın gidiyorum hastaneye bakalım ne çıkacak
Semagzll mucizeolsunn gittim canım öğleden sonra adet oldum eşimin sperm testinde sorun çıktı yarın üroloji bölümüne sevk etti doktor onlarla uğraştık tüm gün
mucizeolsunn Semagzll hep hastaneye gidince yada kan verince adet oluyor insan yani bende öyle olur stresten olamıyoruz demekki 😓 geçmiş olsun düzelir inşallah keçiboynuzu kürü tavsiye ederim
mucizeolsunn Semagzll inşallah iyi olur canınızı sıkmayın en azından tedavi edilebilir ve hamile kalabilirsin
Semagzll mucizeolsunn varikosel yokmuş canım sadece spermde sorun çıkmış ona da tedavi başladılar beni dinlenmeye aldılar
Birhayalimvr Miracleee bende haftaya klomen tedavisi isticem ilkkez gidicem heyecanlıyım heveslenmekte istemiyorum ama :)
mucizeolsunn Birhayalimvr bende kullandım 3 ay ama ovulasyon testim yoktu çatlatma iğnesi sonrası kullanmıştım işe yaramadı
Birhayalimvr mucizeolsunn aslında birazda şans galiba bn ovulasyonda kullandim olmadi bu ay klomen tedavisi isticem drdan
mucizeolsunn Semagzll evet her ay ard arda yapmak tehlikeli dinlenmek iyidir bende hep dinlendim aralarda 1-2 ay inşallah tez vakitte alırız güzel haberleri 🤲🤲
mucizeolsunn Birhayalimvr aynen çoğu kişi onla gebe kaldığımı yazmış ama bize vesile olmayacakmıştı demekki 💁 hakkınızda hayırlısı olsun bi yerden sonra tedaviye başlamak gerekiyor inşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsın canım
Tug_34 alyamm_33 malesef benim olmadı 😔 hala da bişey yok bu ay reglimle birlikte aşılamaya başlıyoruz