mucizeolsunn SusamTanemibeklerken inşallah o kadar çok dua edeceğim ki bu sefer sabahlara kadar hepimiz de alalım bu ay güzel haberi ♥️♥️
mucizeolsunn Semagzll doktor bile artık nasibini bekliyor başka açıklaması olamaz diyor 😄 her sonuç temiz çıktığı için bi sebep de bulamıyoruz bekleyeceğiz olur sonunda inşallah
OnlyBaby mucizeolsunn mfk nın kilo almak için ürünleri varmı ya?? İşe yarıyomu benim eşim çok zayıf kilo alamıyor ilaç da sevmiyor
mucizeolsunn Semagzll git bakalım ne diyecekler doktor ertelerse beklersin bir ay stres yapmamaya çalışalım hep kafaya takmaktan olmuyo
Semagzll mucizeolsunn çocuklar için var sanırım fakat yetişkinler için de kullanıyor mu bilmiyorum ☺️
Semagzll mucizeolsunn yok canım ya bu ay oluruna birakicaz eğer olmazsa da 2 3 ay sonra tüp bebeğe yonelicez direk
mucizeolsunn Semagzll inşallah en kısa zamanda olur Allah gönlümüze göre versin ben de aşılama olmak için giderim önümüzdeki ay
mucizeolsunn Semagzll bide 3 kez kimyasal gebelik geçirdim yani onlar nasıl oldu o zaman onu anlamıyorum şimdi tedaviyle bile olmuyo o zaman kendiliğinden olmuştu