Miracleee evlendim ilk denemede hamile kalacağım zannettim OLMADI. Sonra minimum düzeyde tedavi aşamalarına geçtim femara ve çatlatma iğnesi denedim 2 ay 2 kere yani yine İlk seferde olur zannettim OLMADI. Çipli aşılama yaptırmaya karar verdim dedim bu sefer kesin olur aşılama sonuçta çatlatma iğnesi gibi değil bir işlem göreceğim dedim OLMADI. Şimdi tüp bebek süreci içerisindeyim Asla ama asla olacak gözüyle bakmıyorum Rabbimden çok Haşa ilaçlara iğnelere itibar etmişim onlardan medet ummuşum. Ama şimdi rabb’ime öyle bir teslimiyetle yönelmişim ki, olacağı varsa vakti geldiyse ve Allah ol derse olacak diyorum. Yani kısaca tutmazsa da diğer tedavilerimdeki gibi üzülmeyeceğim daha bilinçliyim Bizim de neredeyse 2 yıl olacak. kısmen aynı şeyleri yaşamışız, düşünmüşüz o yüzden yazmak istedim. İlaçlar iğneler sadece vesile, sebep oluyor teslimiyetimiz inancımız her zaman Allah’a olsun. Sakın olur da tutmazsa üzülme hani şu ilk deneme de hamile kalırız zannettmişiz ya o misal :) 🤭Sen de bol bol dua et canım olacağı varsa, vakti geldiyse, olacak maalesef bu bir gerçek. Ama yine de gardını düşürme, ben şu an tam ortadayım mesela ne çok umutsuzum ne çok umutlu🥰 ama tüm içtenliğimle söylüyorum ki Rabbim inşallah tez vakitte yormadan yorulmadan nasip etsin sana canım benim ♥️