Cagla0605 Kızlar 6 hafta 3 günlük bebeğim doktor şuanda emdişe yapmaya gerek yok iki hafta içinde duymassak sıkıntı var demektir endişe yapmadanda duramıyorum bir sorun yoktur inşallah ve rahminiz ters dedi bu bir problemmidir
Pnr_KMRC1 Cagla0605 hiç stres yapma cnm aynı haftada bende gidip duyamadım 7+4 te gittim tekrar zayıf bi şekilde duyduk 8+3 te net duymuştuk ters rahim olarak eltim o şekildeydi bi sıkıntı yaşamadı oda hamilelikte öğrendi ters rahim olduğu sadece doktoru normal doğum olmaz sezeryan uygun demişti oda sanırım ters rahimle ilgili
guzelanne01_ Cagla0605 geç döllenmiştir canım 7 haftalık gittim ben duyaamadım 1 hafta sonra gel dedi özele gittim 8 haftalık olarak doktorum 6+4 sünn dedi kalp atışını duydum
Yigit_Yagiz_Moms Cagla0605 canım bende 6. Haftada alttan bakılmasına rağmen duyamadık. 1 haftasonra gittiğimde duyuldu endişe etme
yslnrsh endişe yapmaya gerek yok demiş ya doktor ne güzel işte mutlu olmanız gerekir. 6. haftada duyulur diye bir kural yok ki biraz daha büyüsün duyarsınız ınsallah
Cagla0605 guzelanne01_ ay hadi inşallah ben ilk gebeliğimde 6 haftada duymuştum onunla kıyaslayınca olumsuza yoruyor insan içim rahatladı biraz