minikcivcivim kızlar 11+5 haftalık hamileyim düşük tehlikem felan yok fakat otururken, kalkarken kasıgıma bir ağrı bir sızlama giriyor bu normal mi 2 gün sonra kontrolüm var ama merak ediyorum.
dd-m44 minikcivcivim normal canım bebek yerleşti tamamen artık o yüzden arada bir girer o kramp tarzında olur korkulacak birşey yok yani ben üç ay cektim
minikcivcivim dd-m44 yaa peki ben sürekli yüz üstü veya sırt üstü uyuyorum sıkıntı olmaz değil mi ilk gebeliğim de bu ağrıyı hi hatırlamıyorum ya bunda ayağa kalkınca bile acı oluyor
dd-m44 minikcivcivim yüz üstü yatma sırt üstü bu aylarda fazla birşey olmaz yat öyle ılık duş al kramplar geçer güzel bel izana masaj yaptir geçer zor zamanlarin geçiyor bu haftalardan sonra ağrımaz sonra balayı kısmına geçeceksin orası çok güzel ama son aylarda yine sancım ağrın olacak
minikcivcivim Cansuu41 yani şuan haftamız küçğk oldugu için rahat davranıyordum ama dikkat ederim , acaba ağrının sebebi bu olabilir mi ya
minikcivcivim dd-m44 ayyy inşallah ya canım sanki bebek asagı da da en ufak birşey de düşecek gibime geliyor korkuyorum sızladıkca çok teşekkür ederim içimi ferahlattın❤️❤️❤️😍🤲🏻
dd-m44 minikcivcivim her anne öyle oluyor işte zamanla içe endişe olur ama boşuna endişe etmene gerek yok fazla süpürge filan yapma yere aturup kalkarken zorlamadan kalk otur hiç birşey olmayacak yani herkes yaşadı aynısını
minikcivcivim dd-m44 inşallah canım coooook teşekkür ederim ❤️❤️ hissetmeye başlayınca bu endişem geçecek inşallah🤲🏻