Tubabora Kızlar slpyy bebek bezi kullanıp memenun olan çok kişi var ben Prima düşünüyorum ama selppy öneriyor arkadaşlar sizler neler düşünüyorsunuz 💞
KlncA Tubabora Bebek bezi karışık bi konu denemeden anlamayacağız galiba ☺️ Ben hem sleepy hem prima aldım hangisi iyi çıkarsa pişik sızıntı galan yapmazsa devam edeceğim stok falan yapmadım oyüzden
EmelBG Tubabora Sleepy Prima al canım 40’lık kenara koy dene tosbik doğunca en güzelli o 🥰Her bebek farklı etki gösteriyor
Dilarakaan Kesinlikle E-bebek te satılan Goonu tavsiye ediyorum çevremde ciddi kullanıcısı var ve mühendis onayı almış bir bez birde Minies’i çok tavsiye ediyolar aklında bulunsun fiyatıda primaya göre çok daha iyi ayrıca primada ( parafinium ve petrolatum ) varmış canım o yüzden de koku yapıyo zaten . Ama sleepy’i tavsiye edende çok dediğin gibi .
Mervekaya Ya sleepy den nasil memnun kalıyor insanlar gerçekten anlamiyorum. Bebek bezi de gercekten cok kotu islak mendili de. Bez sizdiriyor topaklaniyor islak mendil cok kotu dokusu kokusu . Bir buyuk alt temizleme icin 10 tane islak.mendil gidiyor. Ben prima ve ya nivea nin islak mendilinden 2 tane ile tertemiz yapiyorum tabi evdeyken yikayip kremlemek daha temiz sağlıklı