Glcn12 Konyada özel hastane ücretleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi hangi hastane nasıl mesela
Gizzgzz Glcn12 medova hastanesinde doğum yaptım 11.200 artı 600 civarı muayene ücreti verdik çok çok iyi bir hastane baya memnun kaldım prensesler gibi baktılar
Deletedmom_116 Ben akademiye gidiyodum ama pek önermem her gittiğimde fiyatı yükseliyordu bırakmak zorunda kaldım farabinin ki uygundu biraz daha oburlerine göre ama kaç olduğunu hatırlamıyorum yalan olmasin
Begleyna Gizzgzz merhaba muayene ücretine 600 TL verdiğinizde herşey içerisindemi oluyor tahliller için ayrı bir ücret ödeniyormu medova da ?
PrensesAnnesi_42 Glcn12 canim selcuklu tıpta özel doktorları fiyatları daha uygun doktorlarda prof doc felan daha iyi yani normal ozeller hem çok yüksek hemde verdiğin o paranın ilgi alakası olmuyor malesef Konya’daki bütün doktorları gezen biri olarak söylüyorum
Ruzgarmomsss Medicana ya gidiyorum henüz doğum ücretini net bilmiyorum ama 10-15 bin arası diye duydum muayene 645 tl
Gizzgzz Begleyna ben muayene ücretini doğum yaptığım gün ödedim daha önce muayene olmamıştım o yüzden bilemiyorum