Senayemre 30+5 hamileyim kızlar ve cok şükür catlagım daha hic olmadi inşallahh da olmaz ve hic birsey kullanmadm 🤷♀️Doktor lierac diye bi ilac önerdi Hindistan cevixi yagi önerdi ilaci almadim hindistan cevizi yagi evde vardi aklıma düşerse 10 günde bir felan onu sürüyorum normalde onu sabah aksam kulanmak gerekirmiş ama benim umursamazlk seviyem kullanmiyorum işte🤷♀️🤷♀️ Karnımda tüylenmeden baska birsey olmadi catlak felan ama goguslerim alti yavaş yavas çatlamaya baslamıs ve cok kasınıyor😕 keske orasıda catlamasaydi😂
Melis_tugba Senayemre ben bi gün 😂😂😂tuvalete gidiyodum ama nasık kasınıyor agrıyor füze gibi gögüslerim neyse dedim bakim bi gögsümün altları bi catlamıs 🤦🏼♀️ Aman tanrım dedim krem mrem yok bacım etkisi catladımı catlıyo
Irmakelizim06 Senayemre bende henüz hiç çatlamadım 31+0 ama artık karnım kaşınmaya basladı galiba çatlamaya baslıycam :(
MerveGmss Senayemre benim karnım çatladı iki taraftanda sağlı sollu keske çatlamasaydı ama annemdede çatlakları cok olmus bende ona cektim sanırım oysaki kremimi devamlı sürdüm suyumu bol bol içtim ama nafile
Senayemre Melis_tugba aynen öyle kremin etkisini inanmadiğm icin alma geregi bile duymadim ama keske karnımın catlamadiği gibi orasida catlamasaydi😂
Nuray-kerdem Senayemre ah kızlar karnınız zaten catlak ama biz göremiyoruz neden cünkü gergin dogumu yapımca görcez😀
Melis_tugba Senayemre karnımda bise yok ama dogumdan sonra goruluyomus kuzu ya benim kuzenim 😂😂 cok sevindi catlamadım catlamadım diye dogurdu 1 hafta sonra catlaklar cıktı
Senayemre Melis_tugba 🤭🤭🤭 allah etmesin yaa benim annem 4 dogum yapmıs hic catlamamiş suan bile vucudunda hc catlak izi bile yok inş ona cekerimde hc olmaz😂
Melis_tugba Senayemre benim annem 3 cocuk dogurdu catlamadıda annemin zaten gögsü yoktu bi anlam ifade etmezdi catlasaydıda 😂😂😂 karnı da catlamadı hala fit avrat geven sene kardesim oldu 1 yasına gircek ben dogum yaptıgım da 😂😂
Melis_tugba Senayemre ama iç karnım büyük sanırom benim gibilerin karnı füze gibi bende hafif cok yok yani 😅😅 bide son ay pörtlüyomus göbüşüm
Atlarlayasayan İlk gebeliğimde çatladım baya :) ikincinini başındayım daha ama büyğk ihtimal onda da çatlıcam sonrasında lazere gitmeyi düşünüyorum: