misssevval Oğlumuzun ismini Mert Kaan koymayı düşünüyoruz. Bu isimlerde tanıdığı olanlardan karakteriyle ilgili bilgi almak isterim
Amineazra misssevval kardeşimin arkadaşı mert vardı. Çok efendi ahlaklı sakin bir çocuktu. Büyüklerine saygılı uzun boylu temiz yüzlü biri ailesinin de sözünü dinleyen bir çocuktu biz kardeşimin de ona benzemesini isterdik 🤭
tunasmom misssevval Eşimin adı Kaan çok iyi anlayışlı sevecen saygılı ilgili biridir ama zibidikte bir heriftir 😂😂 burcuda önemli aslında eşim kova burcu rahatına özgürlüğüne düşkündür.
Kukulikukuli12 misssevval Ayyyy ben nedense mert ismine bayılıyorum 🤩 Anneannemlerin karşı komsudu var mert. Cocuk 5 aylık dogdu 4 kardeşler bu en küçüğü baya da yoksullar yani. Ama o cocuk nasıl biliyor musun akşama kadar otur izle sokakta 😄 Bak soba yakıyorlar yaz kış demez sokakta buldıgu odunu tahtayı hepsini toplar eve götürür. Sokakta abileri kavga eder bu hepsinin önüne gecer kendinden büyüklere kafa tutar. Gücü yetmezse gider topaldıgı odunlardan alır 1 tane eline cocukları kovalar 🤣🤣🤣🤣 cok gayretli becerikli bir cocuk maşallah yani gercekten mert bir cocuk. Bu cocuk suan 5 yasalarında falan okula gitmiyor
Nurrmerttt- Eşimin adı Mert ve ben eşim gibi bir insan tanımadım 🥰 Çok saygılı, efendi, ahlaklı, zeki ve çevik ☺️ Tam adı gibi Mert bir insan ☺️ Kaan diye de yeğeni var o da aynı şekilde ağırbaşlı, efendi bir çocuk ve ağzı var dili yok 🤭😄
Nurrmerttt- misssevval Bir de eşim de annesine asla saygıda kusur etmemiş bu zamana kadar Kaan da 😊 Annelere düşkün oluyorlar 🤭☺️
misssevval tunasmom bizimki muhtemelen yengeç olacak, ama ben hep kötü yorumlar okumuştum kaanla ilgili böyle şeyler duyunca mutlu oluyorum😂
tunasmom misssevval yani şöyle bir zibidi halleri var yok değil ama küçüklüğü minnoşmuş kayınvalidem öyle derdi uysal bir çocukmuş eşim 🙂