Yirmisekizaralik Park beşik yatağı olarak tercihleriniz neler beşiği aldık ama yatak ihtiyacımız var önerilerinizi paylaşırsaniz sevinirim ☺️
beyzzsenturkk Yirmisekizaralik joie kullanıyoruz alt açma yeri ve ana kucagı bölümü var fakat henüz kullanamadık insallah uyku eğitimi sırasında daha cok isimizi görecek ayrıyeten ahsap sallanır besik aldık su an onu kullanıyoruz park yatagımız sabit.
beyzacmvrc Yirmisekizaralik Elele madre sitesinden alınca yatağı da geldi yanında. Yatak kalitesi de fena değil üzerine kapitoneli Alez aldım ben biraz kalın. Puf puf gayet iyi oldu. İçine reflü yatağı da koymayı düşünüyorum ekstra başka.yatak almicsm
Nazlimom Yirmisekizaralik yoyko almıştım 1 senedir kullanıyoruz memnunum yere sıfır yapıyorum hareketlendiği için kaldırıyo kendini yere sıfır da hem oynuyor hem uyuyor içinde
Lur-2006 Yirmisekizaralik ben kanz sleep Side aldım içine yatak da Yataş twiny aldım. Çok yorum okudum iyi diyorlardı trendyoldan aldım
Sera4 Haftasonu chicconun next to me forever beşiğini aldım. Baya bir özelliği var, reflü yatağı, anne yanı ve devamında montesorri yatak olabilmesi gibi.
Yirmisekizaralik beyzacmvrc bende onu düşünüyordum ama bebek magzasinda aynı özellikte hazır denk gelince aldık ama.yatagi yok ayrı yatak önerdiler biraz ince geldi emin olamadım bende
beyzacmvrc Yirmisekizaralik yani sünger yatak öneriliyormus bebeklere buda sünger yatak 5 cm yüksekliği. Yataş twiny öneriyorlar yatak olarak baktım oda sünger yatak sadece çift taraflı bir tarafi 0+2 yaş bir tarafu 2 yaş üzeri içinmiş. Onunda yüksekliği 9cm çift taraflı olduğu için.. Ben kapitoneli alezle biraz daha yükseltmiş oldum işte. Kullanılabilir yani bence reflü yatağı da koycam içine zaten gerek görmedm
beyzzsenturkk Yirmisekizaralik içinize biz yatak yaptıracagız o yüzden henüz yaptırmadık henüz onu koyacak yerimiz yok