Aysegulinanc yusram68 Migros’ta biliyorsunuzdur içki satılıyor böyle bi yerde kurban kesilirken besmele getireceklerini düşünmüyorum üstelik abdestlii bile olmazlar bence başka yer düşünmenizi tavsiye ederim nacizane ☺️
Allahkahretmesin1 yusram68 bana pek güvenilir gelmiyor ben bekarken annem bir kasap ile görüşmüştü adam kurbanı kesip parçalara ayırıp veriyordu fikir olur belki size de
yusram68 Hamileanne evet canim tanidik yok oturdugum yerde birlikte kurbana girmek icin marketlerde de kesiliyor merak ettim
Vldn0212 Birde kesilen kurbanı hemen ilk gün sabahtan almış oluyorsunuz paketlenmiş oluyor. Ben büyük ihtimalle o kurbanların bayram öncesinde kesilip paketlendiğini düşünüyorum. Yoksa o kadar hızlı olması imkansız. Bu şekilde de kurbandan sayılmıyor zaten.
Tubayo Migros’ta çalışmış biri olarak söylüyorum. Bayram sabahı dini kurallara uygun şekilde kesim yapılır. Güvenle alabilirsiniz
Mrvctn Ben Migros’ta çalıştım, kurbanda da gördüm dini açıdan içiniz rahat etsin uygun bir şekilde kesiliyor fakat içki satan bi marka olduğu için biz hiç tercih etmedik