1Gozde1Yusuf- Dilarabir39 ya kaynanan her halta nane oluyo ya da esin anasini bahane ediyo 😒 32+4 um basindan beri hem devlet hem ozel takiplym devlette ki doktorum dogum icin gun verdi 😏 inanma canim onlara sen goturmemek icin bahane
zeynepsi ilkmommylikheyecani perinatolojiden randevu bulabilmek kolay oluyor mu canım, bende devlette yaptırmak istiyorum da detaylıyı
ilkmommylikheyecani zeynepsi canım saat 10 da denedim düştü karşıma aldım hemen ama tabi bazen bulunmuyorda çok kolay değil açıkçası ama sürekli bakarsan mutlaka bulursun 😊
ilkmommylikheyecani zeynepsi yeşil alan açtıktan sonra perinatoloji bölümü sizde açılmış olacak başka türlü perinatoloji bölümü açılmıyor o bölüm açıldıktan sonra ramdevu almaya çalısıyorsunuz
Sibelakta Dilarabir39 ben oğlumda bütün ultrasonu genelde özelde yaptım devlete çok az kontrole gittim 2 defa feln doğumu da devlete yaptım o zaman kaynanin demesine göre devlet beni kapıdan bidaha sokmamasi lazm yalan canm
Elif949494 Dilarabir39 kaynanan cahil cahil konuşmasın bende gittim ikisinede gittim özelde üç boyutlu da gösteriyor devlette göstermedi bana öyle bişi mi var tamam özele gittiysen artık özelde doğurcan sözleşme mi yqpıyolar anlamadım birşey bilmeden konuşuyor bu cahili cühela insancıklar ya
Aysinvebebito Dilarabir39 hayır öyle bişey yok. İstediğiniz zaman özel hastaneye de devlete de gidebilirsiniz. Özelde muayene oldunuz diye devlet hastanesi kontrolü bırakmaz.
Mrv2112 Devlette Doğum yapmak ıcın bır kez hamıleyken kontrol olmak yeterli. Bütün takıpı ozelde yaptırıp sadece Doğum ıcın devlete gıdıldıgınde devlet bu çoçuğun kaydı yok dıye kabul etmıyor bununla karıştırmış olabilir kayınvalideniz